Eten & drinken

Kinderen (van 8 t/m 13 jaar)

Voorkeuren zijn altijd bespreekbaar

Een Bruisend Welkom (0,5 uur)
Tijdens het Bruisende Welkom wordt u bruisend ontvangen met een glaasje limonade of fris en iets lekkers. Er wordt uitleg gegeven over hoe de dag gaat verlopen.

Pasta Maaltijd (1 uur)
Trek in een heerlijke pastamaaltijd na de activiteit? Als u kiest voor de pastamaaltijd kunt u genieten van verschillende soorten koude en/of warme pastagerechten. Dorstig? U kunt ook kiezen voor onbeperkt limonade en frisdrank bij de maaltijd!

Patat Maaltijd (1 uur)
Trek in een patatje? Kies dan voor de patat maaltijd! Een lekkere snack mag uiteraard niet ontbreken, hierbij kunt u kiezen uit een kroket, frikadel of een kaassoufflé. Dorstig? U kunt ook kiezen voor onbeperkt limonade en frisdrank bij de maaltijd!

 

Volwassenen (vanaf 14 jaar)

Voorkeuren zijn altijd bespreekbaar

Een bruisend Welkom (0,5 uur)
Tijdens het Bruisende Welkom wordt u bruisend ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. Er wordt uitleg gegeven over hoe de dag gaat verlopen.

Barbecue (2,5 uur)
Om na de activiteit de trek te stillen kunt u genieten van een barbecue. Onder het genot van het heerlijke vlees van de plaatselijke Keurslagerij Ruiter kan er nagepraat worden over de hilarische momenten die u beleeft heeft. Bij de barbecue mag vers stokbrood van de plaatselijke Echte Bakker Swart en salade natuurlijk niet ontbreken. Dorstig? U kunt ook kiezen voor onbeperkt bier/wijn/jillz* en fris bij de maaltijd!

Pasta Maaltijd (1,5 uur)
Trek in een heerlijke pastamaaltijd na de activiteit? Als u kiest voor de pastamaaltijd kunt u genieten van verschillende soorten koude en/of warme pastagerechten. Dorstig? U kunt ook kiezen voor onbeperkt bier/wijn/jillz* en fris bij de maaltijd! 

Patat Maaltijd (1,5 uur)
Trek in een patatje? Kies dan voor de patat maaltijd! Een lekkere snack mag uiteraard niet ontbreken, hierbij kunt u kiezen voor een kroket, frikadel of een kaassoufflé. Dorstig? U kunt ook kiezen voor onbeperkt bier/wijn/jillz* en fris bij de maaltijd!

 

*Er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar.