Activiteiten

Bubble Voetbal

Bubble Voetbal is een hilarische activiteit waarbij je in een enorme bubbel de strijd met elkaar aan gaat. De voetbalactiviteit wordt onder begeleiding gespeeld in een toernooivorm en is geschikt voor personen vanaf 8 jaar. Gaat jouw team er met de bubble voetbal prijs vandoor?

Prijzen per persoon
Vier je je partijtje? Je ontvangt van Bubble Events een cadeautje! 

Bubble voetbal (8 t/m 14 jaar)                               € 10,95
Vanaf 9 personen

  • 1,5 uur bubble voetbal toernooi
  • Prijs voor de winnaar(s)

Bubble voetbal (v.a. 15 jaar)                                  € 16,95
Vanaf 9 personen

  • 1,5 uur bubble voetbal toernooi
  • Prijs voor de winnaar(s)

 

Waterbubble lopen

Altijd al eens over water willen lopen? dat kan vanaf nu bij Bubble Events in een reuze bubbel. Voor meer informatie en/of mogelijkheden neem contact met ons op! of kijk voor prijzen op de losse verhuur pagina op deze site

 

DiscGolf

Nieuw! DiscGolf Medemblik

Bubble Events biedt in samenwerking met Clubfit SK, DiscGolf aan. Dit is een combinatie tussen frisbee en golf. Deze leuke activiteit is beschikbaar voor jong en oud en speel je voor €10,- p.p. in het Nesbos in Medemblik. Wil je DiscGolf spelen in combinatie met ontvangst met koffie/thee of een lunch? Kijk dan even op de pagina arrangementen op deze site.

Met een disc loop je het parcours van 12 holes in dit mooie buitengebied. Wie kan in de minste worpen de eindstreep halen? Deze activiteit is gemakkelijk, grappig, sportief en superleuk! Wie zien we in het Nesbos? Let op! Voor het kwijtraken van een disc brengen wij €15,- in rekening.

Kijk ook eens op de facebook pagina DiscGolf Medemblik en Like!

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst